0474 91 36 02 info@stijnalive.be

Op zoek naar de perfecte DJ voor uw trouwfeest?

Viert u binnenkort de gelukkigste dag van uw leven? Trouwen is een speciale gebeurtenis en daar hoort uiteraard een spetterend feest bij. Een feest dat tot in detail is uitgewerkt.

Een professionele DJ mag zeker niet ontbreken! Een feest zonder muziek zou nogal saai zijn. De technische ondersteuning is heel belangrijk voor een geslaagd trouwfeest.

Het is ook belangrijk om goede afspraken te maken rond de muziek die de DJ moet draaien. Een DJ moet met de juiste hitjes de genodigden in feeststemming brengen. Daarnaast is het essentieel dat die gedraaid wordt, past bij het thema dat u voor ogen heeft. Een uitgesproken thema vraagt bijpassende muziek.

Nog geen DJ in gedachten voor uw huwelijksfeest? Dankzij het ervaren all round DJ team van Stijn aLive vindt u zeker de perfecte DJ voor uw feest. Eerst luisteren wij naar het concept dat u in gedachten heeft en daarna gaan wij op zoek naar een passende DJ.

Stijn aLive beschikt eveneens over klank-, licht- en eventmateriaal om een succesvol feest te organiseren. Bij Stijn aLive kunt u niet alleen terecht voor de technische support van uw trouwfeest, maar ook van bedrijfsevents, verjaardagsfeesten, openingen en allerlei andere soorten events.

Wenst u meer info voor de technische support van uw trouwfeest?
Contacteer Stijn aLive op het nummer 0032 474 91 36 02.